Hustveitlåven er stedet for å feire konfirmasjon.

I naturskjønne omgivelser, med nydelig utsikt utover Heddal og Notodden, ligger alt til rette for en uforglemmelig dag.

Informasjon

Grunnpris for leie av låven ved konfirmasjon i 2017 er kr. 3 000,-. Forhåndsbetaling (depositum) kr. 1000,00 betales ved bestilling og bookingen er endelig når beløpet er registrert på konto. Fra 2018 vil prisen på grunnleie øke til kr.5 000,- og depositum kr.1 500,-

Depositumet vil ikke bli refundert ved avbestilling.  Rest betales senest tre dager før utleiedato.

Innbetaling på konto nr. 2610.30.30470

I tillegg kommer kr.20,- pr. kuvert for oppvask. Det kan forekomme skjolder og såpeflekker på tallerkener og glass, men dette må leietager selv gå over visst ønskelig før oppdekking. Dette vil bli fakturert i etterkant, sammen med eventuelt andre leiekostnader og tilleggstjenester.            (se vedlegg)

Bord, stoler og det som trengs til oppdekking skal plasseres i lokalet av utleier da antall gjester er oppgitt. Vi har bord, stoler og dekketøy til 120 pers. Dette inngår i grunnprisen.

Ved konfirmasjon disponeres lokalene fra kl. 10.00 dagen før utleiedato. Dersom det er 2 konfirmasjoner på en helg (både lørdag og søndag), må leietager dag to, avtale med leietager dag en, om tid for overtakelse av lokalene. Prisen reduseres da med kr.1 000,- for dag to.

Visst ikke annet er avtalt skal lokalene være rydda i løpet av kvelden. Dette kan også gjøres av utleier etter avtale. Fjerning av søppelsekker og vask av lokalet er inkl. i grunnpris.

Leietager må gjøre seg kjent med låvens branninstrukser.

 

Vedlegg til leiekontrakt for Hustveitlåven.

Vi har duker, stol trekk og diverse pynt som kan lånes ut, men vi må ha betalt for vask av dette og eventuelt erstatning for ødelagte gjenstander. (Vask av stol trekk kr. 10,- og vask av duker kr. 15,- pr. pers. Vask og bort rydding av pynt, totalt kr. 500,- )

Musikkanlegg og prosjektor er installert på låven og kan disponeres fritt.

Låven har tilgang på buss som kan bestilles for kjøring til og fra låven. Pris for dette avtales på forhand.

Låven har også tilgang på en veteranbil for kjøring visst ønskelig. Pris for dette etter avtale. Se bilde av bilen på hjemmeside.

Leietaker ordner selv med mat og drikke, men vi kan også være behjelpelige med dette.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat på
Tel. 928 52 709 / 415 74 097
eller send oss en epost på :
post@hustveitloven.no

 

Her kan dere laste ned leiekontrakten. 

Fyll ut kontrakten og returner den til oss.

LEIEKONTRAKT


Noen bilder

?