Hustveitlåven er stedet med særpreg for å feire bryllup.

I naturskjønne omgivelser, med nydelig utsikt utover Heddal og Notodden, ligger alt til rette for en uforglemmelig dag for ditt låvebryllup.

Vi tilbyr følgende:

Bor du utenfor distriktet har vi buss som kan frakte deg til og fra eventuelt hotell eller bussterminal som har avgang til Oslo også om natta. Dere kan ordne med mat og drikke selv eller vi kan stille med serveringshjelp og bestille mat.

  • Alt av dekketøy og glass

  • Utleie av duker, stoltrekk, bordpynt osv.

  • Vi tar på oss oppdekking, pynting og blomsterbinding

 

Grunnpris for leie av låven ved bryllup er. 15 000,-. Forhåndsbetaling (depositum) kr.5000 betales ved bestilling og bookingen er endelig når beløpet er registrert på konto. Fra 2019 kan alle priser stige med 20 prosent. 

Depositumet vil ikke bli refundert ved avbestilling.  Rest betales senest tre dager før utleiedato.

Innbetaling på konto nr. 2610.30.30470

I tillegg kommer kr.20,- pr. kuvert for oppvask. Det kan forekomme skjolder og såpeflekker på tallerkener og glass, men dette må leietager selv gå over visst ønskelig før oppdekking. Dette vil bli fakturert i etterkant, sammen med eventuelt andre leiekostnader og tilleggstjenester.            (se vedlegg)

Bord, stoler og det som trengs til oppdekking skal plasseres i lokalet av utleier da antall gjester er oppgitt. Vi har bord, stoler og dekketøy til 120 pers. Dette inngår i grunnprisen.

Ved bryllup disponeres lokalene fra kl. 14.00 tirsdag før utleiedato.

Visst ikke annet er avtalt skal lokalene være rydda i løpet av dagen derpå. Dette kan også gjøres av utleier etter avtale. Fjerning av søppelsekker og vask av lokalet er inkl. i grunnpris.

Det forventes at arrangementet blir avsluttet innen kl.03.00, visst ikke annet er avtalt.

Leietager må gjøre seg kjent med låvens branninstrukser.

Vedlegg til leiekontrakt for Hustveitlåven.

Vi har duker, stol trekk og diverse pynt som kan lånes ut, men vi må ha betalt for vask av dette og eventuelt erstatning for ødelagte gjenstander. (Vask av stol trekk kr. 10,- og vask av duker kr. 15,- pr. pers. Vask og bort rydding av pynt, totalt kr. 500,- )

Musikkanlegg og prosjektor er installert på låven og kan disponeres fritt.

Låven har tilgang på buss som kan bestilles for kjøring til og fra låven. Pris for dette avtales på forhand.

Låven har også tilgang på en veteranbil for bryllupskjøring visst ønskelig. Pris for dette etter avtale. Se bilde av bilen på hjemmeside.

Ved overnatting kan Notodden hotell bookes. Vi har samarbeid med hotellet og leietakere får god pris på hotellovernatting.

Leietaker ordner selv med mat og drikke, men vi kan også være behjelpelige med dette.

Ta kontakt for en uforpliktende prat på
Tel. 41574097
eller send oss en epost på :
johaaberg@live.no

 

Her kan dere laste ned leiekontrakten. 

Fyll ut kontrakten og returner den til oss.

LEIEKONTRAKT


Noen bilder

?